Reserveren

Blog

Vanaf 21 juni tot en met 8 juli 2022 profiteer je van onze pre summer sale op verhuuraccommodaties. Al onze Parador Vakantieparken met holiday Homes geven je 20% korting op een boeking in deze periode. Van houten lodge, tot stacaravan tot safaritent; je vindt altijd wel een accommodatie naar jouw wens en groepsgrootte.


 

 • Algemeen

Nieuw: luxe chalets aan zee

2022-05-02
van parador

Weleens gedacht aan een vakantiehuis als tweede woning? Op onze prachtige vakantiepark Dallas vindt u 18 splinternieuwe Belgica Sea Cottages. 

 

 

 • Algemeen

Paaspromo!

2022-03-18
van parador

Komt u met Pasen extra voordelig genieten van een vakantie op een van de Parador vakantieparken? Lees snel verder!

De herfst staat alweer bijna voor de deur. De ideale periode om optimaal te genieten van de Belgische natuur, het buitenleven en de gemoedelijke sfeer op een van de Parador Vakantieparken. Plan alvast uw herfstvakantie en beleef de gezelligste momenten met de kinderen. Wij leggen u uit waarom een herfstvakantie bij Parador Vakantieparken juist zo speciaal is. 

 

De lente komt er weer aan. Dat betekent dat er weer volop georiënteerd wordt op welk vakantiepark mensen hun vakantie doorbrengen. Breng samen met het gezin de lente door op een van de Parador Vakantieparken. Ontdek hieronder al onze parken:

 

 

 • Algemeen

Chalet als mantelzorgwoning

2020-12-11

Een stacaravan plaatsen als mantelzorgwoning? Caravandeal helpt u graag! Hoge kwaliteit zorgunits, snel leverbaar en volledig naar wens aangepast. Goed nieuws: in 2021 heeft u geen omgevingsvergunning meer nodig!

 • Algemeen

Boeken voor 2021

2020-11-13
van parador

Alvast genieten van vakantievoorpret? U kunt nu uw vakantie boeken voor het nieuwe jaar. Voor welk Parador vakantiepark kiest u?

 • Algemeen

Het ruimste aanbod stacaravans

2019-01-16
van parador

Is uw stacaravan aan vervanging toe of begint u van helemaal van nul en bent u op zoek naar het ideale 2e verblijf? Bekijk dan zeker het aanbod van Caravandeal. 
Steeds meer dan 30 modellen direct uit voorraad leverbaar! 

 • Algemeen

Boek uw vakantie 2019

2019-01-04
van parador

Weet u al wanneer u op vakantie wilt in 2019? Gaat u een weekendje weg in de lente of zoekt u juist een gezellig vakantiepark voor de zomervakantie? Boek een vakantie bij Parador Parcs!

 • Algemeen

Wintercamping Belgie

2018-11-15
van parador

Kamperen in de wintermaanden? Kom naar de wintercampings van Parador Vakantieparken! U bent het hele jaar door van harte welkom op Breebos en De Brem. 

 • Verblijfpark De Brem

Fietsvakantie België

2018-11-02
van parador

Genieten van een fietsvakantie in België? Kom naar de stille Kempen! Vanaf verblijfpark De Brem zijn er verschillende wandel- en fietsroutes.

Bent u op zoek naar een stacaravan of chalet als vakantiewoning? Kom in de weekends van 20 & 21 oktober en 27 & 28 oktober naar de Experience center van Caravandeal en Chalet Invest voor een grote stockverkoop! Bij aankoop krijgt u een gratis jaarstaanplaats voor 2019 op een Parador Vakantiepark. 

 • Algemeen

Mantelzorgwoning

2018-10-11

Bij Caravandeal & Chalet Invest kunt u terecht voor een mantelzorgwoning. U kunt er namelijk voor kiezen om een stacaravan of mobiele chalet op uw eigen erf te plaatsen. Zo kunt u zorgen voor uw naasten in uw eigen omgeving.

 

 • Verblijfpark De Brem

Tijdelijke woonruimte vakantiepark

2018-09-05
van parador

Bent u als bedrijf op zoek naar een tijdelijke woonruimte voor uw werknemers? Of zoekt u als particulier een tijdelijk onderkomen? Huur een chalet op Verblijfpark De Brem. 

 • Verblijfpark De Brem

Landschap de Liereman

2018-08-22
van parador

Combineer uw vakantie op verblijfpark De Brem met een wandeling op het prachtige landschap de Liereman. De bossen, het duinengebied en de heide maken dit landschap een perfecte plek om te genieten van de natuur en geheel tot rust te komen.

 • Verblijfpark De Brem

Overnachten in een nieuwe chalet?

2018-07-31
van parador

Wil je graag een paar dagen ontspannen in een rustige omgeving, of net even bijkomen van een festivalweekend? Dit kan perfect op ons verblijfpark, kom gerust eens langs of contacteer ons voor meer informatie omtrent je verblijf! Ook kan men hier voor langere periode verblijven.  

 

 • Verblijfpark De Brem

De Kabouterberg

2018-07-24
van parador

Voor kinderen van 3 tot 7 jaar is de Kabouterberg een leuke plek om te klimmen en klauteren. Maak met het hele gezin de kabouterwandeling door het bos of kom picknicken in het kabouterhuis.

 • Verblijfpark De Brem

Abdij van Postel

2018-07-20
van parador

Bezoek de Abdij van Postel en neem een kijkje in het leven van de Norbertijnen die hier nog wonen. Boek een rondleiding met een gids of breng een bezoek aan de abdijwinkel en ontdek de verschillende producten die gemaakt worden door de bewoners van de abdij.

 • Verblijfpark De Brem

Bobbejaanland

2018-07-16
van parador

Bezoek Bobbejaanland, een attractiepark voor het hele gezin. Voor de waaghalzen zijn er verschillende achtbanen en spannende attracties. Maar ook aan de kleinste is gedacht met leuke kinderattracties en het kinderland. 

 • Algemeen

Belgische vakantieparken met Wifi

2018-06-26
van parador

Ook tijdens uw vakantie steeds op de hoogte van het laatste nieuws en social media of nog even wat werk doen? Deze Belgische vakantieparken beschikken over Wifi.

 • Verblijfpark De Brem

Rock Werchter

2018-06-14
van parador

Rock Werchter is een van de grootste muziekfestivals in België. Op dit 4 daags festival komen vele grote internationale rock artiesten en het festival kende in 2017 dagelijks 88.000 festivalbezoekers. 

 • Verblijfpark De Brem

Antwerpen

2018-06-04
van parador

Antwerpen kent vele kroegjes en cafés waar men kan genieten van een hapje en een drankje. De stad aan de Schelde was vroeger een van de belangrijkste havensteden van Europa. Tegenwoordig kan je er beter terecht voor de heerlijke chocolade en de vele winkelstraten en –centra. Winkelstraat de Meir is een van de grootste winkelstraten van heel België. De stad kent veel religieuze gebouwen, zoals de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal.