Snel boeken

Camping De Brem

Op zoek naar een rustgevende en comfortabele camping? Dan is camping De Brem ideaal voor u! Deze camping is perfect voor rustzoekende 50 plussers, fietsfanaten en fanatieke wandelaars in de Belgische Kempen.

Wandelend en fietsend de omgeving ontdekken

Rondom camping De Brem vindt u vele mooie wandel- en fietsroutes. Deze routes zijn geweldig om de prachtige omgeving te ontdekken. U beleeft hier de mooie natuur met planten en dieren.

Wanneer u houdt van fietsen en wandelen, is deze omgeving erg fijn. Fietsroutes in de directe omgeving vindt u vanaf 17 kilometer tot 51 kilometer. Wandelroutes in de omgeving zijn van 7 kilometer tot 14 kilometer goed te doen voor bijna iedere wandelaar. Deze routes zijn perfect om de omgeving te leren kennen en te genieten van de buitenlucht. Kortom, bent u op zoek naar een rustige camping met een prachtige omgeving? Kom naar camping de Brem! 

Camping de brem

Een gezellig en comfortabele camping

Houdt u niet van gillende kinderen of luide jongeren wanneer u op vakantie bent? Dan is camping De Brem iets voor u. Dit is een super gezellig, kleinschalig verblijfpark. Het park is verscholen tussen de groene bossen en uitgestrekte weilanden. Onze camping is gericht op rust en natuur.

Faciliteiten op camping De Brem

Camping De Brem bestaat uit 70 plaatsen die zijn uitgerust met moderne sanitaire voorzieningen. Daarnaast vindt u op onze camping een mooie zonneweide waar u heerlijk kunt liggen zonnen, een petanqueveld, picknicktafels, buitenspeeltuintje en mooie natuur. Een lekker hapje en drankje kunt in de cafetaria krijgen.

Onze camping De Brem is niet voorzien van een zwembad of zwemvijver. Verblijfpark Breebos is een zusterpark van De Brem. Hier kunt u gebruik maken van het zwembad en de zwemvijver. Zo geniet u tijdens uw vakantie nog steeds van waterpret!

Boek uw vakantie Belgische Kempen

Boek uw verblijfplaats

Wilt u graag kamperen of liever een comfortabele Holiday Home huren? Op camping De Brem kunt u genieten van ruime kampeerplaatsen met uw eigen tent of stacaravan. De kampeerplaatsen zijn vlakbij fijne en moderne sanitaire voorzieningen. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons een jaarplaats te reserveren. U kunt dan het gehele jaar genieten op camping De Brem. Naast kamperen, kunt u ook een comfortabele Holiday Home huren met 2 of 3 slaapkamers. Deze Holiday Homes zijn luxe gemeubileerd en hebben comfortabele bedden. Welk verblijfplaats u ook kiest, u bent verzekerd van een geweldige vakantie op camping De Brem. 

Direct boeken