Reserveren

Camping De Brem

Zoekt u een camping in België voor tijdelijke huur? Bijvoorbeeld voor een tijdelijke woning tijdens een verbouwing of een verblijfplek voor uw werknemers? Dan bent u van harte welkom op verblijfpark De Brem. 

Tijdelijk wonen op een camping

Een camping kan de ideale plek zijn voor een tijdelijke woning. Wanneer u gaat verbouwen/verhuizen of wanneer u bijvoorbeeld een tijdelijke woonruimte zoekt voor arbeidsmigranten is een tijdelijke chalet of stacaravan de ideale oplossing.

Camping de Brem ligt op een gunstige locatie. Het park licht dichtbij Turnhout en Antwerpen, een centraalgelegen locatie met tegelijkertijd een prachtige omgeving. De camping is kleinschalig opgezet en ligt midden in de natuur. 

Camping de brem

 

Faciliteiten op camping De Brem

Camping De Brem bestaat uit 70 plaatsen die zijn uitgerust met moderne sanitaire voorzieningen. Daarnaast vindt u op onze camping een mooie zonneweide waar u heerlijk kunt liggen zonnen, een petanqueveld, picknicktafels, buitenspeeltuintje en mooie natuur. Een lekker hapje en drankje kunt in de cafetaria krijgen.

Onze camping De Brem is niet voorzien van een zwembad of zwemvijver. Verblijfpark Breebos is een zusterpark van De Brem. Hier kunt u gebruik maken van het zwembad en de zwemvijver. 

Stacaravan of chalet voor tijdelijke verhuur

Op De Brem kunt u een Holiday Home huren met 2 of 3 slaapkamers. Deze Holiday homes zijn ruim ingericht en hebben alle voorzieningen die u nodig heeft.

Accommodaties bekijken

Informatie aanvragen