Reserveren

Lang verhuur vakantiepark

Wilt u voor een langere periode een woning huren op een vakantiepark? U bent van harte welkom op Verblijfpark de Brem.

Lang verhuur op vakantiepark

Heeft u een tijdelijke woning nodig vanwege:

  • Een verhuizing of verbouwing?
  • Voor uw medewerkers?
  • Voor arbeidsmigranten?

Het kan dan handig zijn om een chalet of vakantiewoning te huren op een vakantiepark. U heeft dan alle faciliteiten bij de hand en u kunt een woning of chalet huren die al ingericht is. Zo hoeft u zelf geen spullen te kopen en kunt u voor een langere periode prettig wonen. Op zoek naar een tijdelijke woonoplossing? Kom naar Verblijfpark De Brem!

Onze accommodaties

Tijdelijke woning huren vakantiepark

Niet alleen de verschillende faciliteiten van het vakantiepark zijn handig, de ligging van Verblijfpark de Brem is ook ideaal. Het park zelf ligt in de prachtige natuur en in een rustige omgeving, maar u bent ook vlakbij de oprit van de E34. U bent dus zo in de dorpen Lille en Gierle en ook grotere steden zoals Turnhout en Antwerpen zijn niet ver rijden. 

Contact opnemen

Lang verhuur vakantiepark

Chalets voor tijdelijke verhuur

De chalets op Verblijfpark De Brem hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn allemaal van alle gemakken voorzien. Zo heeft u een ruime badkamer met douche en toilet, een luxe gemeubileerde zithoek en een gezellige kachel. De keuken is volledig uitgerust met koelkast, magnetron en 4-pits kookplaat. Voor de warmere dagen heeft u buiten een volledige tuinset met parasol.