Tijdelijke woonruimte op vakantiepark De Brem

Gaat u verhuizen, verbouwen of bent u om andere redenen op zoek naar een tijdelijke woonruimte? Wij bieden dé oplossing! Bij Verblijfpark De Brem kunt u terecht voor een tijdelijke woonruimte. U kunt een chalet bij ons huren voor een korte of lange periode. De chalets zijn comfortabel ingericht, zodat u niets tekort komt.

De huisjes zijn voorzien van twee of drie slaapkamers en daarom geschikt voor 4 of 6 personen. De keuken is volledig ingericht met koelkast, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en kookplaat. Daarnaast is er een ruime badkamer met douche, toilet en lavabo, een luxe zithoek met digitale televisie en een kachel voor de koudere dagen. De warme dagen kunt u doorbrengen op het terras met tuinset en parasol. De auto’s kunnen worden geparkeerd op de aangrenzende parking.

Onze chalets zijn perfect voor het hele gezin! Voor de kinderen is er een toffe speeltuin.

Woonruimte voor werknemers

Bent u als bedrijf op zoek naar een tijdelijke woonruimte voor uw werknemers, in de omgeving van Antwerpen? Ook dan biedt De Brem een oplossing. Huur gerust woonruimte voor uw werknemers op ons park. Dit kan voor een maand, maar ook voor een heel jaar wanneer dat gewenst is. We zijn hierin flexibel! Het zal uw werknemers aan niets tekortkomen en daarnaast zijn ze snel en gemakkelijk op de nabijgelegen werklocatie. Win-win!

Centrale ligging

Bij Verblijfpark De Brem verblijft u op een centrale locatie middenin de natuur. Ideaal voor wie op zoek is naar een rustige omgeving. Binnen 20 minuten staat u in Turnhout en binnen 40 minuten in Antwerpen. De grens over naar Nederland? In slechts 45 minuten bereikt u Eindhoven. Tilburg en Breda liggen binnen een uur rijden vanaf ons park. De bereikbaarheid vanuit Verblijfpark De Brem is zeer goed, waardoor het een fijne uitvalsbasis is voor omliggende steden. Zo kunt u kiezen uit een grote variatie aan uitstapjes tijdens uw verblijf op ons park. Ook maakt de bereikbaarheid dat ons park een interessante en efficiënte verblijfplaats is voor arbeiders die werkzaam zijn rondom genoemde steden.

Bekijk ons aanbod