Reserveren

Tijdelijke woonruimte vakantiepark

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte op een vakantiepark? Verblijfpark De Brem biedt u een oplossing! Kom flexibel wonen op uw eigen tempo. Voor kort- of langdurig verblijf kunt u terecht op Verblijfpark De Brem. U kunt al een woning huren vanaf slechts 1 maand.

Tijdelijke woning op een vakantiepark

Heeft u uw woning al verkocht en moet u nog wachten op uw nieuwe woning? Of zit u middenin de verbouwingen en zoekt u een tijdelijke woonplaats? Het vinden van een huurwoning kan dan lastig zijn, daarom bieden wij de oplossing! U kunt een chalet huren op Verblijfpark de Brem voor een periode die voor u uitkomt. Onze chalets zijn allemaal comfortabel ingericht en bieden u alle voorzieningen die u dagelijks nodig heeft. 

Chalets bekijken

Tijdelijke woonvesting als particulier of bedrijf

Bent u als bedrijf op zoek naar een tijdelijke woonruimte voor uw werknemers? Een chalet huren kan de oplossing zijn. Op deze manier zijn uw werknemers dichterbij het werk en zullen zij sneller en gemakkelijker op uw locatie kunnen komen. Ook als u gaat verhuizen of bijvoorbeeld verbouwen kan het huren van een chalet een goede uitkomst zijn. U kunt voor een kortere periode van een maand een tijdelijke woonruimte huren, maar ook voor een langere periode van bijvoorbeeld een jaar.

Op een centrale plek genieten van de natuur

Wanneer u graag wakker wordt tussen de fluitende vogeltjes, gras en bomen is De Brem perfect voor u! Op Verblijfpark De Brem verblijven veel rustzoekers en natuurgenieters. De omgeving van de stille Kempen is prachtig. Het park ligt vlakbij de oprit van de E34 en de E313 en op een boogscheut van de gezellige dorpen Lille en Gierle. Deze gezellige gemeenten zorgen voor leuke activiteiten in de omgeving. Ontdek een tijdelijke woonruimte vakantiepark in een prachtige omgeving en vol rust en ontspanning.

Afstand tot verschillende grote steden in België:

  • Turnhout - 15 km (20 minuten)
  • Geel - 20 km (25 minuten)
  • Mol - 27 km (35 minuten)
  • Antwerpen - 40 km (40 minuten)

Afstand tot verschillende grote steden in Nederland:

  • Tilburg - 45 km (55 minuten)
  • Breda - 52 km (55 minuten)
  • Eindhoven - 54 km (44 minuten)
  • Roosendaal - 49 km (60 minuten)

Woningen bekijken

Tijdelijke woonruimte vakantiepark

Faciliteiten van het vakantiepark

Op Verblijfpark De Brem kunt u kort of voor een langere periode verblijven in een comfortabel chalet. U kunt tijdens uw verblijf in de tijdelijke woonruimte gebruik maken van het zwembad op Verblijfpark Breebos. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle voorzieningen op De Brem als de gezellige cafetaria, terras, speeltuin, petanque veld en picknicktafels. Ook is er de mogelijkheid op in het vernieuwde sanitair uw kleding te wassen en te drogen.

Neem contact met ons op

Bent u nog op zoek naar een tijdelijke woonruimte in België op een vakantiepark? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Voor vragen kunt u contact opnemen via telefoon: +32 (0)14 88 02 14 of via mail: info@verblijfparkdebrem.be.

Ook is er de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag om een tijdelijke woonruimte te vinden die aan uw wensen voldoet.