Snel boeken

Vakantie Belgische Kempen 2018

Genieten van prachtige natuur en optimale rust? Verblijfpark De Brem vindt u in de stille Kempen. Dit vakantiepark ligt op de Purperen hei en is een uitkomst voor elke rustzoeker. Wanneer u houdt van fietsen, wandelen, mooie natuurplekken en rust, is de De Brem iets voor u.

Ultieme rust

Tussen het groen van de bossen en uitgestrekte weilanden vindt u verblijfpark De Brem. Elke ochtend wordt u wakker middenin de prachtige natuur. Het verblijfpark is erg gezellig door de kleinschaligheid. Vlakbij De Brem liggen gezellige dorpjes Gierle en Lichtstaart. Daarnaast liggen rondom De Brem diverse mooie wandel- en fietsroutes. Hierdoor kunt u rustig de gehele omgeving ontdekken. De Kempen heeft namelijk erg veel mooie natuurplekken. Elke keer wordt u weer verrast door prachtige routes in de direct omgeving.

Wandel- en fietsroutes

In de directe omgeving van verblijfpark De Brem vindt u diverse wandel- en fietsroutes. Bij de receptie van ons vakantiepark kunt u navraag doen naar de leukste en mooiste routes in de omgeving. Enkele populaire routes:

Fietsroutes in de omgeving

  • Achtezalighedenroute 51 km
  • Binkenroute 59 km
  • Prinsenroute 17 km
  • Watermolenroute 50 km

Wandelroutes in de omgeving

  • Acht zaliheden 14 km
  • Snepkeswandeling 10,5 km
  • De Witte Bergen 9 km
  • Kasterlee Hoge Mouw 7 km

Faciliteiten op het vakantiepark

Na alle wandel- en fietstochten kunt u heerlijk uitrusten in ons zwembad. Het zwembad is gelegen op vakantiepark Breebos. Hier kunnen de gasten van De Brem terecht voor een frisse duik en waterpret. Dit park ligt 15km van De Brem vandaan. Hier vindt u een openlucht zwembad, kinderbad en een zwemvijver met een groot zandstrand. Daarnaast kunt u op De Brem ook terecht voor een leuke speeltuin en een gezellige cafetaria met terras.

Bekijk de faciliteiten

 

Kamperen op De Brem

Met u eigen camper, stacaravan of tent kunt u terecht op de ruime staanplaatsen van De Brem. Deze zijn centraal gelegen vlakbij alle voorzieningen. Bij De Brem kunt u ook het hele jaar door genieten van de Belgische Kempen. Wij bieden namelijk jaarplaatsen aan waar u altijd terecht kunt. Wanneer u niet met eigen tent of caravan komt, kunt u ook een Holiday Home huren bij De Brem. Deze zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers en geven veel comfort en luxe.

Boek direct!

vakantie belgische kempen 2018

Vakantie Belgische Kempen 2018

Wilt u genieten van een vakantie Belgische Kempen 2018 bij Parador Vakantieparken? Geniet bij vakantiepark De Brem van mooie natuur en fijne voorzieningen. Wij bieden u graag goede service en nemen ons motto "vakantie voor iedereen" erg serieus. Wij vinden het belangrijk om alles uit u handen te nemen, zodat u alleen maar hoeft te genieten van de vakantie.