Snel boeken

Blog

 • Algemeen

Het ruimste aanbod stacaravans

2019-01-16
van parador

Is uw stacaravan aan vervanging toe of begint u van helemaal van nul en bent u op zoek naar het ideale 2e verblijf? Bekijk dan zeker het aanbod van Caravandeal. 
Steeds meer dan 30 modellen direct uit voorraad leverbaar! 

 • Algemeen

Boek uw vakantie 2019

2019-01-04
van parador

Weet u al wanneer u op vakantie wilt in 2019? Gaat u een weekendje weg in de lente of zoekt u juist een gezellig vakantiepark voor de zomervakantie? Boek een vakantie bij Parador Parcs!

 • Algemeen

Wintercamping Belgie

2018-11-15
van parador

Kamperen in de wintermaanden? Kom naar de wintercampings van Parador Vakantieparken! U bent het hele jaar door van harte welkom op Breebos en De Brem. 

 • Verblijfpark De Brem

Fietsvakantie België

2018-11-02
van parador

Genieten van een fietsvakantie in België? Kom naar de stille Kempen! Vanaf verblijfpark De Brem zijn er verschillende wandel- en fietsroutes.

Bent u op zoek naar een stacaravan of chalet als vakantiewoning? Kom in de weekends van 20 & 21 oktober en 27 & 28 oktober naar de Experience center van Caravandeal en Chalet Invest voor een grote stockverkoop! Bij aankoop krijgt u een gratis jaarstaanplaats voor 2019 op een Parador Vakantiepark. 

 • Algemeen

Mantelzorgwoning

2018-10-11

Bij Caravandeal & Chalet Invest kunt u terecht voor een mantelzorgwoning. U kunt er namelijk voor kiezen om een stacaravan of mobiele chalet op uw eigen erf te plaatsen. Zo kunt u zorgen voor uw naasten in uw eigen omgeving.

 

 • Verblijfpark De Brem

Tijdelijke woonruimte vakantiepark

2018-09-05
van parador

Bent u als bedrijf op zoek naar een tijdelijke woonruimte voor uw werknemers? Of zoekt u als particulier een tijdelijk onderkomen? Huur een chalet op Verblijfpark De Brem. 

 • Verblijfpark De Brem

Landschap de Liereman

2018-08-22
van parador

Combineer uw vakantie op verblijfpark De Brem met een wandeling op het prachtige landschap de Liereman. De bossen, het duinengebied en de heide maken dit landschap een perfecte plek om te genieten van de natuur en geheel tot rust te komen.

 • Verblijfpark De Brem

Overnachten in een nieuwe chalet?

2018-07-31
van parador

Wil je graag een paar dagen ontspannen in een rustige omgeving, of net even bijkomen van een festivalweekend? Dit kan perfect op ons verblijfpark, kom gerust eens langs of contacteer ons voor meer informatie omtrent je verblijf! Ook kan men hier voor langere periode verblijven.  

 

 • Verblijfpark De Brem

De Kabouterberg

2018-07-24
van parador

Voor kinderen van 3 tot 7 jaar is de Kabouterberg een leuke plek om te klimmen en klauteren. Maak met het hele gezin de kabouterwandeling door het bos of kom picknicken in het kabouterhuis.

 • Verblijfpark De Brem

Abdij van Postel

2018-07-20
van parador

Bezoek de Abdij van Postel en neem een kijkje in het leven van de Norbertijnen die hier nog wonen. Boek een rondleiding met een gids of breng een bezoek aan de abdijwinkel en ontdek de verschillende producten die gemaakt worden door de bewoners van de abdij.

 • Verblijfpark De Brem

Bobbejaanland

2018-07-16
van parador

Bezoek Bobbejaanland, een attractiepark voor het hele gezin. Voor de waaghalzen zijn er verschillende achtbanen en spannende attracties. Maar ook aan de kleinste is gedacht met leuke kinderattracties en het kinderland. 

 • Algemeen

Belgische vakantieparken met Wifi

2018-06-26
van parador

Ook tijdens uw vakantie steeds op de hoogte van het laatste nieuws en social media of nog even wat werk doen? Deze Belgische vakantieparken beschikken over Wifi.

 • Verblijfpark De Brem

Rock Werchter

2018-06-14
van parador

Rock Werchter is een van de grootste muziekfestivals in België. Op dit 4 daags festival komen vele grote internationale rock artiesten en het festival kende in 2017 dagelijks 88.000 festivalbezoekers. 

 • Verblijfpark De Brem

Antwerpen

2018-06-04
van parador

Antwerpen kent vele kroegjes en cafés waar men kan genieten van een hapje en een drankje. De stad aan de Schelde was vroeger een van de belangrijkste havensteden van Europa. Tegenwoordig kan je er beter terecht voor de heerlijke chocolade en de vele winkelstraten en –centra. Winkelstraat de Meir is een van de grootste winkelstraten van heel België. De stad kent veel religieuze gebouwen, zoals de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal.