Reserveren

Faciliteiten

Zwembad
De Brem heeft geen eigen zwembad. Het verblijfpark “Breebos” ligt echter om de hoek (15 km). Daar kunnen onze gasten van De Brem naar hartenlust gratis gaan zwemmen in het openlucht zwembad, kinderbad en zwemvijver met groot zandstrand.

Voorzieningen
Alle voorzieningen op de Brem zijn nieuw, zoals de gezellige cafetaria met terras, een toffe speeltuin voor de kids, petanque veld,... en uiteraard ook nieuw sanitair waar u gratis kan douchen en gebruik kan maken van wasmachine en droogkast. Her en der tussen het groen vindt u picknick tafels en zitbanken, ideaal om te genieten van de rust, de stilte… of een goed boek.

Wandelen en fietsen
In de directe omgeving vindt u mooie uitgestippelde fiets- en wandelroutes. De prachtige omliggende dorpjes zoals Gierle en Lichtaart kan u bereiken met de fiets op enkele minuten. Als wandelen en fietsen uw passies zijn… dan is de Brem "the place to be" voor uw fiets - en/of wandelvakantie. Huur van fietsen mogelijk via ons nabijgelegen verblijfpark Breebos.

Entertainment
De geluiden van de natuur.

WIFI
Verblijfpark De Brem beschikt over WIFI. U kan dagelijks 30 minuten per toestel gratis surfen. Wenst u meer surfplezier, dan kan u onze tarieven vinden door op onderstaande link te klikken. Bij 'Prijzen WIFI (België)' ziet u de tarieven: www.wifi-access.eu/nederlands/index.htm